Wie houdt er nu niet van heerlijke dessertjes? Tijdens deze kookworkshop maak je snelle, haalbare, maar verrassende dessertjes (6 à 7-tal), gepresenteerd op een moderne manier. Hierbij wordt dieper ingegaan op het dresseren, waarna iedereen kan proeven.
De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en wordt gegeven door Gert Van Landuyt. Gert Van Landuyt woont in Essen en heeft meer dan 40 jaar horeca ervaring. Sinds 2008 is hij freelance kok in verschillende horeca zaken/feestzalen, kok aan huis en in bedrijven, gastdocent, geeft hij workshops en is hij culinair adviseur.
De ingrediënten worden meegebracht door de lesgever. Deelnemers brengen zelf een mesje, plankje en een handdoek mee.
Leden: 12 euro
Niet-leden: 15 euro
Gelieve in te schrijven voor 25/03/2016. Inschrijven kan via storting op rekening BE37 7343 5207 3128 met vermelding 'Zoete Zonden' en het aantal leden (L) of niet-leden (NL). Cash betalen aan een bestuurslid is ook mogelijk.