U bent hier

Gewestwandeling Rillaar

Ook dit jaar organiseert het gewest Aarschot een lentewandeling. Dit keer ontvangt Rillaar ons met alle plezier op zondag 19 april. Onder leiding van plaatselijke gildevoorzitter en gelegenheidsgids Patrick Van de Velde zullen we een wandeling van een zestal kilometer maken langs enkele pittoreske plekjes in de streek.

Er is een tussenstop voorzien waar we opgewacht zullen worden door een heuse promowagen van Landelijke Gilden. Alex Kool (bekend van het cocktails shaken, wijn proeven en tapas maken) zal vanuit deze wagen enkele hapjes presenteren met producten uit 'de eetbare tuin', het tuinthema van Landelijke Gilden in 2015.

Het einde van de wandeling is voorzien omstreeks 16u30 aan de parochiezaal. Er wordt u daar nog een lekkere snack aangeboden! Zoals u ziet belooft het een mooie namiddag te worden, perfect om de paasvakantie mee af te sluiten. Nodig gerust familie, vrienden en buren uit. Tot dan!

Start: 
zondag, 19 april, 2015 - 14:00
Locatie: 
Parochiezaal Rillaar, Diestsesteenweg 315, 3202 Rillaar
Kostprijs: 

4 euro voor leden, 5 euro voor niet-leden, -12 jaar gratis
Inbegrepen: gegidste wandeling, drankje en proevertje tijdens de pauze en snack achteraf!

Inschrijven: 

Inschrijven kan door storting op rekeningnummer BE89 7340 2262 8085 met vermelding van 'naam + lentewandeling + aantal personen'.